Wild Gallery

Gebouwd in 1902, was dit ruim gebouw in postindustriële stijl was oorspronkelijk de hoofdzetel van “Diamant Boart”.

Met meer dan 2200m², zijn de ruimtes van het gebouw makkelijk aan te passen. Deze witte ruimte(s) zijn de ideale plaats voor vergaderzalen, conferenties, seminaries, presentaties, cocktails, diners, projecties, concerten en privé-evenementen.

De ruwe ruimte “As wild as white” kan vergeleken worden met een grote hedendaagse kunstgalerij, waar uw fantasie de vrije loop kan gaan.

Bovendien, zijn onze zalen toegankelijk voor voertuigen. Het is onder andere mogelijk om een nieuw voertuig voor te stellen aan het grote publiek.

Een professioneel team staat klaar om uw ideeën & wensen te verwezenlijken, en dit door gebruik van deze unieke ruimtes.

Wild Gallery stelt 2 parkings ter beschikking. Waarvan een ondergrondse parking met 130 plaatsen, en een buitenparking met 635 plaatsen.

Onze sterke punten

Onze sterke punten

» Postindustriële architectuur
» Pure & free Style, “the only limit is your imagination”
» 5 aanpasbare ruimtes, verkies een verschillende sfeer per ruimte
» De muren en muurscheidingen = witte schermen = mogelijkheid tot meerdere projecties, ideaal [voor/als] een vergaderzaal
» Lijst met favoriete cateraars
» Technisch basispakket beschikbaar(licht, geluid, video)
» Hoog elektrisch vermogen
» Bevestigingspunten aan het plafond
» 4 m 80 aan bruikbare hoogte
» Vloer bekleed met neutraal en onopvallend tapijt
» Los- en laadzone aangepast voor vrachtwagens
» Professioneel team
» Parkeerterrein met 800 plaatsen
» Nabij de snelweg (R0, afrit 17 Anderlecht Industrie)
» Andere faciliteiten: onthaalbalie, vestiaire met 1000 kapstokken, stoelen, podia, groot scherm…

Praktisch

Wild Gallery stelt 2 parkings ter beschikking. Een ondergrondse parking met 130 plaatsen bereikbaar via de Lutterbruglaan 86 en een buitenparking met een capaciteit van 635 voertuigen bereikbaar via de Gerijstraat 21-23. Voor de vrachtwagens is er een los- en laadzone die zich in de Gerijstraat bevindt. Hier is tevens de ingang voor de voertuigen die worden voorgesteld aan het publiek.

Parking
Ondergrondse parking: Lutterbruglaan 86
Buitenparking: Gerijstraat 21-23
Wild Gallery: Gerijstraat 11

Wild Gallery is uitgerust met een technisch basispakket (licht, geluid en video geleverd door ADC production geleverd). Het video technical package (black out screen 08 x 03 m frontal on a Prolyte frame and Tri pojector Christie HD 10k / 10,000 lumen + optische zoom 1.4-0.18 : 1 + regie video + data/video switcher Analog Way Opus 300 HD + monitor preview), bij het geluid is inbegrepen: muziek, micro en licht (kan atmosfeerlicht zijn of traditionele licht).

Onze partner ADC zorgt ervoor dat er tijdens uw event permanent toezicht is voor het geval dat er iets misgaat.

U hoeft niet bang te zijn om de hele nacht te feesten want er is geen kans op geluidsoverlast in de omgeving, maar het maximale geluidsniveau moet wel gerespecteerd worden binnen het gebouw. (90db(A)).

Alle technische leveranciers zijn welkom. Indien u er geen ter beschikking heeft, kunt u met ons contact opnemen en raden wij met veel plezier onze partners aan.

We hebben een lijst met onze favoriete traiteurs opgemaakt. Deze traiteurs zijn het gewoon om te werken in de Wild Gallery. Indien u wenst te werken met een cateraar die niet op onze lijst aanwezig is, gelieve de cateraar te vragen om contact met ons op te nemen. We hebben geen uitgeruste keuken, maar er is een beschikbare ruimte voor water en elektriciteit gesteld. Als u op zoek bent naar een leverancier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; het is met plezier dat we u doorverwijzen naar de beste teams die uw evenement onvergetelijk zullen maken.

De Wild Gallery besteedt altijd aandacht aan veiligheid: een kwalitatief veiligheidsbeleid. Wij bieden een deskundige veiligheidsdienst en garanderen de beste bewakingsdiensten voor uw evenement. We bieden u ook een aantal extra diensten zoals :

  • gekwalificeerde, goed getrainde en geïnformeerde bewakers en controles aan de ingang
  • een nachtbeveiliging om uw infrastructuur en apparatuur te beschermen
  • magnetometer, veiligheidsaudit, vaste camera’s en controleposten

Sinds 2012 is het ons doel om het genot van uw evenement te maximaliseren en u een geweldige ervaring te bieden.

De Wild Gallery ligt vlakbij het centrum van Brussel. Niet ver van de Wild Gallery bevindt zich het centrum van de hedendaagse kunst “Wiels”. Het is een nieuw centrum net zoals de meeste centra/musea in deze zone. De plaats is gelegen nabij de snelweg en is makkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven en het Brussel-Zuid station.

U kunt ons ook bereiken met het openbaar vervoer. De tramlijnen 82 en 97 stoppen aan de halte “Wiels”, op 100m van de Wild Gallery. De buslijnen 49 en 50 stoppen vlak voor de ingang. Deze lijnen brengen u naar het Brussel-Zuid station waar u de metro kunt nemen om naar het centrum van Brussel te reizen.

Met de wagen, is de Wild Gallery makkelijk bereikbaar via uitrit 17 (Anderlecht Industrie) op de Brusselse ring (R0). Vanaf de uitrit bereikt u ons via de Industrielaan, Humaniteitslaan en Paepsemlaan. Het Zuidstation en stadscentrum zijn bereikbaar via de Van Volxemlaan en Fonsnylaan.

FAQ

Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar?

Een parking met 130 plaatsen bevindt zich in de kelder van het gebouw. Er is nog een tweede parking in openlucht beschikbaar, met een capaciteit van 635 plaatsen ( Gerijstraat 21-23). De parking in de kelder is bereikbaar via Lutterbruglaan 86.

Wat is de huurprijs van de Wild Gallery?

De huurprijs hangt af van vele factoren, zoals bv het type evenement, aantal gasten, aantal gebruitke zalen,… Om u een zo correct mogelijke offerte te maken, stuurt u ons best een mail met een gedetailleerde beschrijving van uw evenement. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Wat is de maximale capaciteit?

Wij kunnen 100 tot 1100 gasten ontvangen. Alle zalen zijn moduleerbaar, zodat u de ruimtes kunt aanpassen aan uw evenement.

Kan ik met mijn eigen traiteur werken?

Natuurlijk! We hebben een lijst opgemaakt met onze favoriete traiteurs. Deze cateraars zijn het gewoon om in de Wild Gallery te werken. Indien u toch wenst te werken met een traiteur die niet op de lijst staat, gelieve te vragen aan uw traiteur om contact met ons op te nemen via info@wildgallery.be. Het is van belang dat u samenwerkt met een event-traiteur omdat wij geen uitgeruste keuken hebben. We hebben uiteraard een grote ruimte waar de traiteur water en elektriciteit heeft.

Is er meubilair beschikbaar in de Wild Gallery?

In de standaard huurprijs zijn 6 soorten meubilair inbegrepen. 150 stoelen, een podium, een orator desk, een badge wall en 2 fonteinen. Het is mogelijk extra meubilair bij te huren zoals walking dinner tafels, lounge corner,… Indien u meer informatie wenst over bijkomend meubilair, contacteer ons en vraag naar de brochure.

Kan ik een optie nemen op de datum die ik verkies?

Indien u wenst kan u steeds een optie nemen op de data die u verkiest voor uw evenement. Een optie is automatisch 3 weken geldig.

Is de Wild Gallery makkelijk bereikbaar?

Onze zalen zijn makkelijk bereikbaar via uitrit 17 van de Brusselse ring (R0). De bussen (MIVB) 49 en 50 stoppen vlak voor de Wild Gallery. • De trams 82 en 97 stoppen op 100m van de ingang. De Wild Gallery bevindt zich dichtbij het Brussel-Zuid station.

Heeft de Wild Gallery exclusieve partners?

Natuurlijk! We hebben een lijst opgemaakt met onze favoriete traiteurs. Deze cateraars zijn het gewoon om in de Wild Gallery te werken. Indien u toch wenst te werken met een traiteur die niet op de lijst staat, gelieve te vragen aan uw traiteur om contact met ons op te nemen via info@wildgallery.be. Het is van belang dat u samenwerkt met een event-traiteur omdat wij geen uitgeruste keuken hebben. We hebben uiteraard een grote ruimte waar de traiteur water en elektriciteit heeft.

Heb ik een eigen verzekering nodig?

Of u nu een onderneming, een evenementenagentschap of een privé persoon bent. U hebt steeds een verzekering nodig voor het organiseren van een evenement. (BA organisatie evenementen)